Hier geef ik commentaar over alles wat er in de wereld gebeurt... (actua dus)

Google search

Door Dima_2005 op zondag 14 maart 2010 18:16 - Reacties (20)
Categorie: Mijn bezwaren, Views: 4.952

Nu, al lang niks van me laten horen.
Dit is heel simpel, de studies eisen te veel van me op, en ik wil eigenlijk niet nog eens van alles opschrijven van wat ik meemaak :)
En daar heb ik meerdere redenen voor: eist te veel tijd en soms herinner ik het me ook gewoon niet meer!

Maar bon. Ik wou iets zeggen.
Ik heb een bijzonder intressante feit ontdekt. 2 weken geleden maakte ik een leuke site (www.alpha-duikschool.be) voor mijn duikclub, maar het komt nog altijd niet voor in Google. (je kan het eens bekijken, en je zal zien dat het erg Google geoptimaliseerd is dankzij Typolight)

Je hebt zo'n link om jouw site in te submitten, maar dat werkt ook al niet!

Iemand een idee, waarom duurt dat zo lang? Dit is toch ongeloofelijk! Meer dan 2 weken, en dat noemt dan een super-zoekmachine!
Dat snap ik echt niet. Een zoek-machine is gemaakt zodat je een site zou kunnen terugvinden. Blijkbaar: MIS! Een zoekmachine is gemaakt om Google rijk te maken!

Wat vinden jullie? Hoe lang zou dat max. mogen duren voor het in de resulaten moet opkomen?

Kommaneukers!

Door Dima_2005 op vrijdag 4 september 2009 11:09 - Reacties (11)
Categorie: Mijn bezwaren, Views: 4.349

Hier in BelgiŽ hebben we een begrip "kommaneuker".
Om een of andere reden zit het in de Belgische natuur om hierin een exepert te zijn. Overal waar je rondom je kijkt, zie je ze.. de kommaneukers!

Denk maar eens over de politiek landschap in dit land! De partijen vechten met elkaar waar er een komma stond en wie er gelijk had over een kwestie..
Zoals Alex Agnew ooit zei:
-Jullie mogen niet meer bestaan
-Als het zo zit, dan noemen we ons zelf Vlaams Belang.. Na gij!
.....
-Meneer Agnew, u staat hier terecht voor moord
-Sorry, maar nu noem ik meneer Janssens
-Ow sorry voor het storen
Maar komaan zeg, het land is zo gebouwd om zo te leven....
Nu ben ik op zoek naar een nieuwe gsm-provider, waarom? Omdat ik niet tevreden ben met de tarieven....
Maar toen ging ik naar de Mobistar-shop, vraag wat hun internationale tarieven zijn pak maar naar Spanje: 0.85§/minuut, ik zeg dan gewoon: "Er bestaat toch zoiets als de Europese regelgeving", ja maar dat is blijkbaar alleen voor roaming, KOMMANEUKERS! Dus vanaf nu is BelgiŽ niet Europa, want ze zeggen, Europa->Europa: 0.52§, maar BelgiŽ->Europa: 0.85§. Natuurlijk, LOGISCH!

Ik snap het niet dus nu is het voor mij goedkoper om naar een andere land te gaan, daar een sim-kaart te kopen en naar het buitenland te bellen met een roaming-systeem... Toch echt wel raar he!

Echt waar, daar word ik echt wel zo kwaad en geirriteerd van, ik snap niet hoe dat kan... We zijn al het duurste land van Europa en toch doen ze er niks aan, en ze willen dat niet...BIPT? Hah! Het enige wat zij doen is euh... **daar moet ik wel heel lang over nadeken** bestaan? Ik herinner me niet dat ze iets goeds gedaan hebben... Openstelling ADSL-netwerk, pfft, het word wel gedaan, maar niet goed...

Zo, dat is een pak van mijn hart :) In mijn volgende post: de overstap naar andere providers (Belgacom->god weet wie, misschien zelfs wel Telenet)... en misschien Proximus->Mobistar...
Word zeker interessant en grappig (voor jullie toch)....

Oow, mag ik nog even? KOMMANEUKERS... :Y)